Ett exempel på vad jag sysslar med

Jag är en ganska mångfacetterad fotograf som egentligen kan ta de allra flesta uppdrag som landar i mitt knä. Jag är helt säker på att jag gör mitt maximala i varje givet läge, och resultaten talar för sig själv när kunderna hör av sig med hur glada de är över bilderna och att de dessutom beställer mer. Något som jag har gjort en hel del den senaste tiden är att fotografera produkter, och inte vilka som helst, utan produkter från Bygghemma. Det är ett massivt företag som har mängder med produkter för hus och trädgård och det var faktiskt en ynnest att få arbeta med dem.

skjutdörrar
Foto av skjutdörrar från Bygghemma

 

På grund av att Bygghemma ha så många produkter som de har så är det omöjligt att under kort tid hinna med allt. Det är helt enkelt för mycket, och om jag skulle ge varje produkt lika mycket tid som jag vill, skulle det här jobbet ta mycket lång tid. Turligt nog var det mycket tacksamma produkter som jag fotade, nämligen ytterdörrar, och det är en direkt okomplicerad produkt att gestalta. Det handlar helt enkelt om att försöka lyfta fram ytterdörrens egenskaper och personlighet, för ytterdörren är en personlig sak som ska stämma överens med ägarens stil.

Jag gjorde så gott jag kunde och slutresultatet på bilderna på ytterdörrarna blev verkligen över förväntan. Jag trodde först inte att det skulle vara så lätt att fota en ytterdörr, men efter lite arbete i bildbehandlingen så blev det bland de bästa av bilder jag någonsin tagit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *