Om aw-foto.se

Det här är bloggen, eller kanske snarare webbplatsen, som kommer att handla om mig och mitt största intresse, nämligen fotografering. Jag som skriver heter Andreas Westergren och är 32 år gammal och har sedan barnsben haft en förtjusning för just kameror och fotografering. Det är något speciellt i att fånga ett ögonblick i en bild, och det är inte alltid som resultatet blir som du förväntat dig. Det kan bli bättre, mer djup i det och att bilden representerar något större än motivet. Att en bild säger mer än tusen ord är en gammal klyscha, men det är en klyscha som än idag kan anammas på det flesta av professionellt tagna bilder. Att lära sig fotografering är med andra ord ett sätt att dokumentera vardagen och ett sätt att bidra till historien.

Även om mycket av sidans innehåll kommer att handlar om fotograferingen så är det mycket annat som händer i mitt liv som jag vill berätta om. Fotograferingsdelen kommer för det mesta handla om vad jag tycker om foto, vilken utrustning som jag tycker är spännande, intressant och bra och om olika fotograferingsjobb som jag har gjort för några kunder. Fotograferingen är inte enbart en hobby för mig, det är också ett sätt för mig att utöka mina inkomster varje månad, utöver mitt vanliga arbete.

Så vad är det som händer i mitt liv som jag tycker gör det tillräckligt intressant att skriva om? Jo, en hel del, och det är inte alltid så att det måste finnas en anledning att skriva om sig själv. Det behöver inte finnas ett underliggande syfte med det jag skriver, eller att jag på något sätt ska ge er det som ni vill ha. Det talar emot själva syftet med bloggen. Innehållet på min blogg kommer därför vara riktat till framför allt mig, men eftersom att jag själv anser att mitt liv är ganska spännande så tror jag det finns ett värde i att berätta om det för andra. Mina förhoppningar är att jag genom bloggen träffar nya bekantskaper, som jag föra diskussioner med eller bara bidra till min egen kunskap, och i förlängningen göra mig till en bättra fotograf och människa.

Kontakta mig på: Andreas.Westergren@aw-foto.se